Delft - Wonen Mercuriusweg

Going Dutch Development logo

Een project van Going Dutch Development

Going Dutch Development (GDD) initieerde de verkoop van een bedrijfspand aan de Royal Properties Group. Op het 10.000 m2 grote terrein naast dit bedrijfspand zijn onder begeleiding van GDD 71 appartementen, ontwikkeld.

Begin 2019 startte de bouw. In het bestaande bedrijfspand heeft Ipse de Bruggen de gehuurde oppervlakte uitgebreid voor de dagbesteding van mensen met een beperking. Ook de Trombosedienst heeft het pand betrokken. In 2020 werden de huurappartementen in opdracht van Royal Properties Development gerealiseerd. Ook werden er 5 woonwerkunits gebouwd.

Going Dutch Development had in dit project een bijzondere rol: het bedrijf was de initiatiefnemer voor de ontwikkeling. GDD verzorgde de begeleiding van de eigenaar, de planontwikkeling, de rekenmodellen, het koopcontract met de afnemer, de contracten met aannemers, de projectbegeleiding, het marketingplan en de commerciële begeleiding tot aan de verhuur. Specialistische deskundigheid, zoals die van juristen, werd ingehuurd uit het betrouwbare netwerk van GDD. De omvang en complexiteit van dit initiatief typeren de werkomgeving waarin GDD optimaal tot zijn recht komt en de uiteenlopende belangen bij elkaar brengt.