Haarlem - Wonen Ceylonpoort

Going Dutch Development logo

Een project van Going Dutch Development

Going Dutch Development (GDD) heeft van een groep particuliere eigenaren de opdracht gekregen om het 17.500 m2 grote kantoorgebouw Ceylonpoort in Haarlem te herontwikkelen. Het gaat om het voormalige VNU-pand, waar ook de provincie Noord-Holland tijdelijk gehuisvest was. Het pand wordt een woongebouw met 160 appartementen. Het project is gelegen naast winkelcentrum Schalkwijk.

Het prachtige ontwerp valt op door de imponerende, volledig glazen noordgevel. De woontoren omvat een commerciële ruimte van 400 m2 (voor bijvoorbeeld een horecagelegenheid) en een parkeergarage voor bijna honderd auto’s. De opdrachtgevers zijn SBB en Catella. De oplevering is gepland in de loop van 2024.

Going Dutch Development zet zijn diepgaande kennis en senioriteit in bij de planontwikkeling, de rekenmodellen, de contracten met aannemers, de projectbegeleiding, het marketingplan en de commerciële begeleiding tot aan de verhuur. Specialisten, zoals architecten, installateurs en juristen, worden ingehuurd uit het gedegen netwerk van GDD.