info@buildingresult.nl 06 53 36 00 91

Over ons

BuildingResult: Gedreven, oplossingsgericht en ervaring

BuildingResult is de eigen onderneming van Ing H.E. (Erik) Röling (MRE MRICS), en is opgericht in 2012. Erik Röling heeft 25 jaar ervaring in vastgoed ontwikkeling, binnenstedelijke gebiedsontwikkeling en vastgoed beleggingen. Zijn aanpak kenmerkt zich in de volgende trefwoorden: oplossingsgericht, gedreven en verbindend.

Met BuildingResult ondersteunt Erik Röling een groot aantal deels particuliere initiatieven die, vanuit een vaak moeizame en soms zelfs vastgelopen startpositie, omgezet worden in een voor alle partijen haalbare propositie. Het belang van u als ondernemer, eigenaar of exploitant staat hierbij voorop.

BuildingResult zorgt tevens voor draagvlak in de publieke sector op alle niveaus. Eén van de fundamenten van een succesvol ontwikkeltraject is de voortdurende investering in een duurzame en plezierige relatie met alle betrokken partijen.

Daarom is BuildingResult de combinatie van bouwen aan resultaat en resultaat in gebouwen.

Bouwen aan resultaat

LinkedIn Profiel Erik RölingGoing Dutch Development: Twee vastgoedprofessionals tot uw beschikking

Going Dutch Development is in 2015 opgericht door Paul Trip en Erik Röling, vastgoedprofessionals met een gedeelde visie op het vak. Wij hebben plezier in ons vak en werken graag samen vanuit onze kleine en flexibele organisatie. Wij hebben een groot en relevant netwerk en kunnen mede daardoor flexibel en transparant op uw vastgoedvraagstukken inspelen.

Wij hebben jarenlang als collega’s samengewerkt en weten dat wij elkaar aanvullen en samen meer bereiken. Per project werken wij samen in wisselende teams waarbij ons netwerk garant staat voor professionals die wij persoonlijk kennen en die zich bewezen hebben. Onze uitdaging is het bijeen brengen van de juiste deskundigheden op het juiste moment, gericht op een gezamenlijk eindproduct waar iedereen trots op kan zijn.

Voor ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van vastgoed zoeken wij oplossingen die optimaal zijn voor de gegeven situatie; die passend zijn voor onze opdrachtgever, de gebruiker, de belegger en alle andere relevante betrokkenen. Hierbij werken wij op het snijvlak van private en publieke belangen. Ons netwerk is vaak van cruciaal belang om projecten te laten slagen.

Going Dutch Development

Naar de website van Going Dutch Development

Copyright by Building Result BV
Realisatie: TechnoCare